Σχεδιασμός και Κατασκευή

Σχεδιασμός προϊόντος

Καθώς η τεχνολογία προοδεύει, οι μέθοδοι προβολής προϊόντων εξελίσσονται παράλληλα με την ικανότητα επιλογής των σωστών εργαλείων που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του.

Στην ΜΤΕ, εφαρμόζουμε τις προδιαγραφές του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μέσα τρισδιάστατου σχεδιασμού και κατ’ επέκταση, παρέχουμε την δυνατότητα εξέτασης της τεχνικής υλοποίησης του, μελετώντας την συμπεριφοράς της δομικής σύστασης του κάτω από ορισμένα φορτία και συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Για περαιτέρω στοιχεία, παρακαλώ συζητήστε μαζί μας την ιδέα σας.

Σχεδιασμός και Κατασκευή

Με το άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο παραγωγής μας, η ομάδα μας η οποία αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και μηχανικούς, προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στον τομέα Μεταποίησης μετάλλων αλλά και Μεταλλικών κατασκευών.

Μεταποίηση Μετάλλων

Με τον σύγχρονο και ικανό κατασκευαστικό εξοπλισμό μας, και την υψηλή ευαισθησία απέναντι στην καινοτομία, παρέχουμε υπηρεσίες κοπής και διαμόρφωσης μεταλλικών ελασμάτων τόσο σε μικρή αλλά και μεγάλη κλίμακα παραγωγής.

Σχεδιασμός και Κατασκευή
CNC Plasma Cutter
- Κοπή επιφανειών μέχρι και 4x2m ανά λαμαρίνα.
- Δυνατότητα υλικών κατεργασίας: Σίδερο: 1-20mm, Ανοξείδωτο χάλυβα: 1-12mm.
Σχεδιασμός και Κατασκευή
Στράντζα
- Στραντζάρισμα λαμαρινών σε μήκη μέχρι 4m και πάχος 1-6mm.
- Κλίσεις σταντζαρίσματος 1-90 μοίρες.
- Δυνατότητα περίκλειστου στραντζαρίσματος (hem) 90-180 μοίρες μόνο σε μεγάλη κλίμακα παραγωγής.
mte-icons-06
Κύλινδροι διαμόρφωσης
Κυλίνδρισμα λαμαρινών σε μήκη μέχρι 2.5m και πάχος 1-6mm

Μεταλλικές κατασκευές στήριξης

Κατασκευάζουμε ανθεκτικές και στιβαρές μεταλλικές κατασκευές, με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του σκοπού που θα εξυπηρετεί, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς και εγκατάστασης εντός του χώρου σας εάν μας ζητηθεί.